Menu
Your Cart

Handelsbetingelser

INDLEDNING

Handelsbetingelser er med til at sikre dig som forbruger. Vi har udarbejdet vores handelsbetingelser for at yde dig den bedste service. Du bør læse betingelserne grundigt igennem inden brug af websitet. Når du bruger websitet accepterer du følgende betingelser samt persondatapolitik.

Vi forbeholder os retten til at ændre vilkår fra tid til anden uden forudgående varsel til dig. Den version af vilkår, der gælder for din ordre, vil være den, der er at finde på websitet på det tidspunkt, hvor du afgiver din bestilling.


OLIVOTEQUE

OLIVOTEQUE.com ejes og drives af Catherine Fogel med CVR. 16015695. I daglig tale går vi under navnet OLIVOTEQUE & GASTRONOMI

Kontaktoplysninger:

OLIVOTEQUE

v/Catherine Fogel

Skovkrogen 6, st, th

2920 Charlottenlund

Tlf: 53830061

E-mail: order@olivoteque.com eller Catherine @olivoteque.com


Kundeservice:

Hvis du ønsker at kontakte kundeservice, kan du ringe på tlf. 53830061  (mandag - fredag fra 16.00 – 18.00). Helligdage og weekender er vi desværre ikke ved telefonen.

Du er også velkommen til at kontakte os på følgende e-mail: catherine@olivoteque.com


BESTILLING

Det er muligt at handle 24 timer i døgnet. Vi behandler din ordre indenfor 48 timer. For at handle på OLIOTEQUE.com, skal du være fyldt 18 år, og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort. Er du endnu ikke fyldt 18 år, er det også muligt at handle, hvis du har indhentet din værges accept og har juridisk ret til at indgå købet.

Du vil på websitet have mulighed for at se varerne, læse om deres forskellige egenskaber of se pris, samt før og nu pris i forbindelse med en nedsættelse af varen.


BETALING

Du kan betale med følgende betalingskort:

• Dankort

• VISA

• MasterCard

• VISA Electron

• Maestro

• JCB

• MobilePay

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Vi afholder eventuelle kortgebyrer forbundet med dit køb.


SIKKERBETALING

Det er sikkert at handle med kreditkort på vores webshop. Dine kreditkortoplysningerne overføres i krypteret form med SSL (Secure Sockets Layer). Det betyder at informationen sendes via en sikker forbindelse, og at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående. Det er kun NETS, der kan læse din data. Hverken webshoppen eller andre har mulighed for at læse din data.


FRAGT OG LEVERING I DK

Vi sender din ordre via PostNord eller GLS. Det er helt op til dig hvilket fragtfirma, du ønsker at bruge. Alle ordrer sendes forsikret med Track & Trace, som du modtager på mail eller SMS, når ordren er afsendt. Du vælger selv, om du vil have pakken leveret til en privatadresse, til dit arbejde eller om du vil afhente den på posthuset eller i nærmeste pakkeshop.

Det er desværre ikke muligt at afhente dine varer hos NANNA XL i Odense.

På nuværende tidspunkt leverer vi kun pakker i Danmark. Færøerne og Grønland er ikke omfattet levering.


FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 500 KR.

Vi sender fragtfrit til pakkeboks og erhvervsadresser, hvis du bor i Danmark og din ordre er over 500 kr. Vi sender pakker alle hverdage og leverer oftest inden for 1-3 hverdage.

Prisen afhænger af den leveringsformen, du har valgt. Alle vores forsendelser sendes forsikret, og du vil modtage et Track & Trace-nummer, når ordren afsendes.


Priser på fragt ved køb over 500 kr.

• GLS / Pakkeshop 0 kr.

• GLS / Firmadresse 0 kr.

• PostNord / Posthus/pakkeboks 0 kr.

• PostNord / Privatadresse 55 kr.


Priser på fragt ved køb under 500 kr.

• GLS / Pakkeshop 39 kr.

• GLS / Firmaadresse 39 kr.

• PostNord / Pakkeshop 39 kr.

• PostNord / Privatadresse 55 kr.


BEMÆRK: Udgifter i forbindelse med varens returforsendelse står du selv for, også i de tilfælde hvor du har opnået gratis fragt ved køb for over 500 kr.


HVIS DU FORTRYDER DIT KØB

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os besked om, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Først ved skriftlig henvendelse er fortrydelsesretten gældende. Giv os besked på følgende e-mail: ordrer@olivoteque.com. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig vedrørende det fortrudte køb, hvis du har gjort brug af din fortrydelsesret. 

Du kan både sende hele og dele af din ordre retur. Hvis du ved køb gør brug af en rabatkode fordeles rabatten på det antal varer ordren indeholder, og vi tilbagebetaler kun varens aktuelle pris.  

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, der er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.


1. Pak dine returvarer i samme emballage du modtog dine varer i.

2. Sæt ny label ovenpå den oprindelige label.

3. Aflevér pakken ved nærmeste posthus eller postbutik/pakkeshop.**

4. Når vi har registreret din pakke, får du en bekræftelse på mail. Du vil få dine penge retur kort tid efter.***

** Husk ikke at aflevere PostNord pakker hos GLS og omvendt. Det er også en god ide at få en kvittering, hvis pakken skulle forsvinde.

*** Du har pengene på dit kort i løbet af 2-30 dage, alt efter hvilket betalingskort du har brugt ved køb af din vare.


Jylland & Fyn:

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder.

Du står selv for returomkostninger. 

Beløbet tilbagebetales uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget en meddelelse om, at du ønsker at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsform, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har fået varen retur. Du har pengene på dit kort i løbet af 2-30 dage, alt efter hvilket betalingskort du har brugt ved køb af din vare.

Varen sendes til:


OLIVOTEQUE

v/Catherine Fogel

Skovkrogen 6, st, th

2920 Charlottenlund


REKLAMATIONSRET

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du en kan få varen ombyttet eller pengene tilbage, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget.

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, så anbefaler vi, at du tager kontakt til kundeservice på telefon: 53830061

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet, så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Gavekort købt i butik til brug i butik:

Et gavekort købt i en af vores butikker er gyldigt i 3 år fra købsdatoen og kan anvendes i alle vores butikker på undtagelse af webshoppen. Gavekortet kan ikke omveksles til kontanter. 

Der udstedes gavekort på max. 3000 kroner.

 

PERSONDATAPOLITIK

Indsamlingen af persondata på OLIVOTEQUE, sker i overensstemmelse med eksisterende lovgivning og EU's generelle forordning om databeskyttelse.

For at indgå en aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Disse informationer er helt nødvendige for, at du kan indgå en handel med os, og vi kan levere den ønskede vare til dig.

Læs hele vores persondatapolitik her

Hvis vi foretager ændringer i persondatapolitikken, vil datoen for den gældende politik blive opdateret. Ved væsentlige ændringer, vil du blive oplyst om dette ved dit næste besøg på OLIVOTEQUE.COM


FJERNELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Du kan til enhver tid kontakte OLIVOTEQUE, hvis du ønsker at få dine personoplysninger slettet. 

Når du tilmelder dig vores kundeklub, nyhedsbrev eller opretter en brugerkonto på OLIVOTEQUE.COM  gemmer vi dine oplysninger, så længe du opretholder medlemsskabet.

Oplysninger om transaktioner gemmes i 5 år som følge af bogføringsloven.

Kundeservice for OLIVOTEQUE.COM  gemmes i 3 år eller så længe vi er forpligtet til for at overholde de juridiske krav. 


FORBEHOLD VED FEJL

Det kan altid ske fejl. Dette kan både ske på lageret, være en trykfejl, eller at der er angivet en forkert pris på varen. Derfor accepterer vi først dit køb, når vi har godkendt din betaling samt sendt varen til dig. Vi tager derfor forbehold for prisfejl, trykfejl, samt udsolgte varer. Er en vare du har bestilt, udsolgt, vil vi med det samme kontakte dig – og din betaling vil blive annulleret.